Private Lounge

After the firm’s completion of several successful commercial projects, a client approached Proscenium for a private renovation in the Vancouver area. The space, which occupies two floors of a building, was stripped back and completely redesigned as an open-plan contemporary staff lounge.

Designed with a gallery feel, the project features white oak flooring and a matte white kitchen that allows the walnut accents to standout. The original wood ceiling structure was sandblasted and refinished and is now fully expressed. Custom integrated chrome polls add to the interesting intersection of materials in this high-end recreational space.

The project also includes a full kitchen, dining area, office, theatre with a custom millwork TV unit, games area, and large multi-function gym on the lower floor.

RETURN TO WORK
CLIENT: Ballet BC
LOCATION: Vancouver, BC
COMPLETION: 2022